Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Για μια μικρή πριγκίπισσα

Τη μαμά Δ. τη γνώρισα μέσω της σελίδας μου στο fb. Μου έστειλε πρώτη φορά μήνυμα, λίγους μήνες πριν, όταν ήταν ακόμα έγκυος, ρωτώντας με για τα πλεκτά μου.

Η ιστορία της μικρής της πριγκίπισσας είναι συγκινητική, αλλά και σε γεμίζει δύναμη. Δε θα την αναλύσω εδώ, δεν είναι αυτός ο σκοπός της ανάρτησης.

Η Δ. όπως μου είπε, δεν ξέρει να πλέκει, αλλά είχε ένα μικρό kit με οργανικό βαμβακερό νήμα, βελόνες και ένα βιβλιαράκι με οδηγίες για να πλέξει δυο ζευγαράκια παπουτσάκια.




Μετά από κάποιες ανταλλαγές μηνυμάτων, η Δ με ρώτησε αν γίνεται να μου στείλει το πακετάκι αυτό, γιατί δε θα το "αξιοποιούσε" και να πλέξω κάτι άλλο με τα νήματα, όχι απαραίτητα τα παπουτσάκια. Έτσι και έγινε. Μου το έστειλε και το παρέλαβα λίγες μέρες μετά. 

Βρήκα μέσα αυτά:



Τη ρώτησα τι θα προτιμούσε να φτιάξω και μου είπε ότι θα ήθελε μια κορδέλα για τα μαλλιά. Και της την έφτιαξα, λευκή με ροζ λουλούδι:


Η κορδέλα δένει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, για να τη φοράει για πολύ καιρό και όχι μόνο τώρα που είναι μικρούλα!


Με ένα μεγάλο εντυπωσιακό ροζ τριαντάφυλλο:


Μου περίσσεψε όμως λίγο νήμα και δεν ήθελα να "πάει χαμένο". Άλλωστε ανήκε στη Δ. Και σκέφτηκα να της φτιάξω μια κουδουνίστρα. Που βγάζει ένα λεπτό, γλυκό ήχο. 




Το σχέδιο της κουδουνίστρας, απλό, κλασικό, αλλά τόσο διαχρονικό και όμορφο!

 Ελπίζω να της αρέσουν και να τα χαρεί η μικρή της μπουμπού! Πώς σας φαίνονται;




 Καλό βράδυ Κυριακής και καλή εβδομάδα!

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα Φένια, είμαι η Παρασκευή που μιλούσαμε μέσω fb για μια παραγγελία! να σου ζήσει ο γιόκας σου! μόλις κέρδισες ένα βραβειάκι! :-) Πέρνα από το blog μου αν θες να συμμετάσχεις κι εσύ! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, όποτε μπορέσεις πέρνα κι από μένα, σου έχω βραβειάκι και φρέσκο γλυκό του κουταλιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κουδουνίστρα είναι πανέμορφη. Θα χαρώ να μας πληροφορήσεις για την τεχνική αυτή. Πέρασε και από το http://stavrovelonia-nasia.blogspot.gr/ για ένα ακόμη βραβείο.
    Νάσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή