Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Cook Craft Create-τεύχος 3

Και κάπως έτσι το Cook Craft Create έφτασε στο τρίτο του τεύχος.



Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε εδώ.

Όλα τα τεύχη συγκεντρωμένα είναι εδώ.

Αν είσαι blogger μπορείς να συμμετέχεις και εσύ στο περιοδικό!


Σε αυτό το τεύχος από μένα θα βρείτε οδηγίες για να φτιάξετε ένα κρεμαστό με πεταλούδες!




6 σχόλια:

  1. Γεια σου Φωτεινή, έμαθα για 'σενα μέσα από το περιοδικό Cook Craft Create, στο οποίο συμμετέχεις! Δεν έχω λόγια, πραγματικά κάνεις εξαιρετική δουλειά, κι εσύ μα κι οι υπόλοιπες κοπέλες!
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο site ή video στο youtube ειδικά για πλέξιμο με βελόνες... αποφάσισα να ξεκινήσω να μάθω πλέξιμο, αγόρασα τις βελόνες και λίγο μαλλί για να ξεκινήσω! Διαβάζω κι ένα περιοδικό που είχε μια εφημερίδα αλλά μάλλον δεν το έχω και πολύ! Σύμφωνα με την δική σου, πολύχρονη, εμπειρία, πιστεύεις ότι είναι εφικτό να μάθω πλέξιμο μόνη μου χωρίς να μου δείξει κάποιος...? Τι με συμβουλεύεις?
    Χάρηκα, θα τα λέμε...
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για το όμορφο μήνυμα και τα καλά λόγια!
      Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν έμαθα να πλέκω μέσω youtube, αλλά γνωρίζω κοπέλες που έμαθαν αποκλειστικά από βιντεάκια, οπότε ναι, είναι εφικτό νομίζω. Σίγουρα το έχεις, αρκεί να έχεις όρεξη και διάθεση.....Βιντεάκια με συγκεκριμένο τρόπο εκμάθησης δεν ξέρω, δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά σίγουρα κυκλοφορούν πολλά. Εγώ θα έλεγα να βρεις και να ξεκινήσεις από τα βασικά και σιγά σιγά. Δηλ. σε βελόνες, πώς περνάμε πόντους;και να εξοικειωθείς με τις έννοιες, για να μπορείς να καταλαβαίνεις τι λένε. Δε σε βοήθησα πολύ, το ξέρω....Καλή αρχή και ελπίζω να τα λέμε!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει Φωτεινή μου, σε ευχαριστώ πολύ για όσα μου είπες! Να είσαι καλά!
    Μόλις καταφέρω κάτι θα σου στείλω φωτογραφίες να μου πεις τη γνώμη σου... Φυσικά και θα τα λέμε, εγώ θα σε παρακολουθώ πάντως...
    Φιλιά,
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μου επιτρέπεται, εγώ με αυτό ξεκίνησα : http://www.youtube.com/watch?v=l4PQgcmTj_M&index=43&list=FLGA7Z2cN18OGXewDNlsg3Mg

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και επιτρέπεται. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι είναι στα ελληνικά και ίσως πρέπει να μάθει κάποιος την ορολογία από την αρχή στα Αγγλικά. Αλλά ειλικρινά σας θαυμάζω πώς μαθαίνετε από την αρχή από βιντεάκια....Ίσως επειδή έμαθα μικρή να μου φαινόταν τόσο "δύσκολο".

      Διαγραφή
  3. Φωτεινή μου και εγώ σε ανακάλυψα από το περιοδικό και πέρασα απο το μπλογκ σου να σου πω πόσο πολύ μου άρεσε η κατασκευή σου! Εγώ έμαθα να πλέκω πολύ πρόσφατα αποκλειστικά απο βιντεάκια στο youtube και μπλογκς με οδηγίες και δωρεάν πατρόν. Οπως γράφεις όμως και εσύ παραπάνω το πρόβλημα είναι οτι έμαθα να πλέκω με την αγγλική ορολογία και στα ελληνικά δεν ξέρω να διαβάζω οδηγίες!!!!
    Ευτυχώς οι οδηγίες σου για τις πεταλούδες είναι στα αγγλικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή